Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
puh: 0295 350 000
Kaikki yhteystiedot | Saapumisohjeet
Matkailu avartaa, mutta aina reissu ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan. Joskus voi tulla turvaton olo ja luonnonilmiötkin voivat yllättää. Toisinaan taas huoli on turhaa ja yllätys on myönteinen.

Yllättikö maailma sinutkin?

Jaa omat matkakokemuksesi – ikävät ja hauskat yllätykset – ulkoministeriön uudessa Maailma yllättää -karttapalvelussa. Lue lisää »

Kuvarulla_avoimuus

Avoimuus osa vastuullista kehitysyhteistyötä

Vastuullinen kehitysyhteistyö edellyttää avointa tiedon jakamista. Avoimuus vähentää varojen väärinkäytön mahdollisuutta ja vahvistaa hyvää hallintoa. Lue lisää >>
Uusi Kauppapolitiikka.fi

Tervetuloa kauppapolitiikan maailmaan!

Tutustu Kauppapolitiikan uuteen verkkosivustoon. Tilaa myös maksuton lehti ja uutiskirje. Lue lisää »
Barentsin alueen kartta

Vakautta ja kestävää kehitystä Barentsin alueelle

Suomen puheenjohtajuus Barentsin euroarktisessa neuvostossa 2013-2015: kohti dynaamista, osallistavaa ja kestävää alueellista kehitystä. Lue lisää »
Ulkomaista mediaa Pikkuparlamentissa vaali-iltana.

Eduskuntavaalit kiinnostivat ulkomaista mediaa

Ulkoministeriö järjesti kansainvälisen median edustajille taustatilaisuuden eduskuntavaalien tuloksesta heti vaalien jälkeen maanantaina aamulla. Tilaisuuden avasi viestintäjohtaja Jouni Mölsä. Pääpuhujana oli erikoistutkija Erkka Railo Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen keskuksesta.

Lue lisää

Anne Sipiläinen. Kuva: Liisa Takala

Anne Sipiläinen ulko- ja turvallisuuspolitiikasta vastaavaksi alivaltiosihteeriksi

Anne Sipiläinen on nimetty alivaltiosihteeriksi vastuualueinaan ulko- ja turvallisuuspolitiikka, Eurooppa, Venäjä ja Keski-Aasia. Sipiläinen, joka tällä hetkellä toimii alivaltiosihteerinä vastuualueinaan kehitysyhteistyö ja kehityspolitiikka, siirtyy uuteen tehtäväänsä heinäkuun alusta.

Lue lisää

Takaisin ylös