Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
puh: 0295 350 000
Kaikki yhteystiedot | Saapumisohjeet
USA EU TTIP Handshake

EU:n ja Yhdysvaltojen kauppasopimusneuvottelut

Neuvottelut kunnianhimoisesta kauppa- ja investointikumppanuussopimuksesta (TTIP) alkoivat kesällä 2013. Suomi kiinnittää erityistä huomiota neuvotteluprosessin avoimuuteen. Lue lisää »
Barentsin alueen kartta

Vakautta ja kestävää kehitystä Barentsin alueelle

Suomen puheenjohtajuus Barentsin euroarktisessa neuvostossa 2013-2015: kohti dynaamista, osallistavaa ja kestävää alueellista kehitystä. Lue lisää »
Kuvarulla_avoimuus

Avoimuus osa vastuullista kehitysyhteistyötä

Vastuullinen kehitysyhteistyö edellyttää avointa tiedon jakamista. Avoimuus vähentää varojen väärinkäytön mahdollisuutta ja vahvistaa hyvää hallintoa. Lue lisää >>
Lue ennen matkaasi kohdemaan matkustustiedote. Voit tilata sen myös tekstiviestinä kännykkääsi. Muista tehdä matkustusilmoitus ja ottaa kattava matkavakuutus.

Lähdössä matkalle?

Lue ennen matkaasi kohdemaan matkustustiedote. Voit tilata sen myös tekstiviestinä kännykkääsi. Muista tehdä matkustusilmoitus ja ottaa kattava matkavakuutus. Lue lisää »

Suurlähettiläskokous 2014. Suomen Sambian-suurlähettiläs Timo Olkkonen (vas.), Kyproksen-suurlähettiläs Anu Saarela ja Kazakstanin-suurlähettiläs Ilkka Räisänen.

Suurlähettiläskokous keräsi Suomen ulkopolitiikan tekijät Helsinkiin

Katso kuvia kokouksesta ja videot julkisista puheenvuoroista, lue puheet ja tiedotteet.

Lue lisää

Kuva: EU

Ukrainan tilanteeseen liittyvät pakotteet

Ulkoministeriö on koonnut paketin EU:n Venäjään kohdistamista pakotteista ja rajoittavista toimenpiteistä, jotka liittyvät Ukrainan tilanteeseen. Pakettia päivitetään jatkuvasti.

Lue lisää

Takaisin ylös