Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
puh: 0295 350 000
Kaikki yhteystiedot | Saapumisohjeet
USA EU TTIP Handshake

EU:n ja Yhdysvaltojen kauppasopimusneuvottelut

Neuvottelut kunnianhimoisesta kauppa- ja investointikumppanuussopimuksesta (TTIP) alkoivat kesällä 2013. Suomi kiinnittää erityistä huomiota neuvotteluprosessin avoimuuteen. Lue lisää »
Barentsin alueen kartta

Vakautta ja kestävää kehitystä Barentsin alueelle

Suomen puheenjohtajuus Barentsin euroarktisessa neuvostossa 2013-2015: kohti dynaamista, osallistavaa ja kestävää alueellista kehitystä. Lue lisää »
Kuvarulla_avoimuus

Avoimuus osa vastuullista kehitysyhteistyötä

Vastuullinen kehitysyhteistyö edellyttää avointa tiedon jakamista. Avoimuus vähentää varojen väärinkäytön mahdollisuutta ja vahvistaa hyvää hallintoa. Lue lisää >>
Lue ennen matkaasi kohdemaan matkustustiedote. Voit tilata sen myös tekstiviestinä kännykkääsi. Muista tehdä matkustusilmoitus ja ottaa kattava matkavakuutus.

Lähdössä matkalle?

Lue ennen matkaasi kohdemaan matkustustiedote. Voit tilata sen myös tekstiviestinä kännykkääsi. Muista tehdä matkustusilmoitus ja ottaa kattava matkavakuutus. Lue lisää »

Kansainvälisen uhrirahaston ystävät -taustajoukko

Rahasto auttaa kansainvälisten rikosten uhreja uuteen alkuun

Kansainvälisen rikostuomioistuimen uhrirahasto on avustusohjelmillaan auttanut jo yli sataatuhatta vakavimpien kansainvälisten rikosten uhria. Suomi tukee uhrirahaston toimintaa ja on yksi sen suurimmista lahjoittajamaista.

Lue lisää

Sun Voyager, CC.jpg

Suomi ja Islanti hakevat mahdollisuuksia keskinäisen kaupan kasvuun

Islannin ulko- ja ulkomaankauppaministeri Gunnar Bragi Sveinsson vierailee Suomessa 27. lokakuuta ja tapaa eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Toivakan sekä ulkoministeri Tuomiojan. Potentiaalia löytyy muun muassa turismista, energia-alalta, arktisesta yhteistyöstä, IT-alalta sekä koulutuksen ja designin aloilta.

Lue lisää

Takaisin ylös