Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
puh: 0295 350 000
Kaikki yhteystiedot | Saapumisohjeet
USA EU TTIP Handshake

EU:n ja Yhdysvaltojen kauppasopimusneuvottelut

Neuvottelut kunnianhimoisesta kauppa- ja investointikumppanuussopimuksesta (TTIP) alkoivat kesällä 2013. Suomi kiinnittää erityistä huomiota neuvotteluprosessin avoimuuteen. Lue lisää »
Barentsin alueen kartta

Vakautta ja kestävää kehitystä Barentsin alueelle

Suomen puheenjohtajuus Barentsin euroarktisessa neuvostossa 2013-2015: kohti dynaamista, osallistavaa ja kestävää alueellista kehitystä. Lue lisää »
Kuvarulla_avoimuus

Avoimuus osa vastuullista kehitysyhteistyötä

Vastuullinen kehitysyhteistyö edellyttää avointa tiedon jakamista. Avoimuus vähentää varojen väärinkäytön mahdollisuutta ja vahvistaa hyvää hallintoa. Lue lisää >>
Lue ennen matkaasi kohdemaan matkustustiedote. Voit tilata sen myös tekstiviestinä kännykkääsi. Muista tehdä matkustusilmoitus ja ottaa kattava matkavakuutus.

Lähdössä matkalle?

Lue ennen matkaasi kohdemaan matkustustiedote. Voit tilata sen myös tekstiviestinä kännykkääsi. Muista tehdä matkustusilmoitus ja ottaa kattava matkavakuutus. Lue lisää »

Suurlähettiläskokous 2014

Ulkopolitiikan tekijät kokoontuvat Helsinkiin

Suomen maailmalla toimivat suurlähettiläät kokoontuvat Helsingissä 25.–27. elokuuta. Kokouksen aikana Suomen edustustojen päälliköt keskustelevat ajankohtaisista Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan liittyvistä teemoista. Ministerit Erkki Tuomioja, Lenita Toivakka ja Pekka Haavisto esittelevät omien alojensa ajankohtaisia asioita.

Lue lisää

Kuva: EU

Ukrainan tilanteeseen liittyvät pakotteet

Ulkoministeriö on koonnut paketin EU:n Venäjään kohdistamista pakotteista ja rajoittavista toimenpiteistä, jotka liittyvät Ukrainan tilanteeseen. Pakettia päivitetään jatkuvasti.

Lue lisää

Takaisin ylös