Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
puh: 0295 350 000
Kaikki yhteystiedot | Saapumisohjeet
Matkailu avartaa, mutta aina reissu ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan. Joskus voi tulla turvaton olo ja luonnonilmiötkin voivat yllättää. Toisinaan taas huoli on turhaa ja yllätys on myönteinen.

Yllättikö maailma sinutkin?

Jaa omat matkakokemuksesi – ikävät ja hauskat yllätykset – ulkoministeriön uudessa Maailma yllättää -karttapalvelussa. Lue lisää »

Kuvarulla_avoimuus

Avoimuus osa vastuullista kehitysyhteistyötä

Vastuullinen kehitysyhteistyö edellyttää avointa tiedon jakamista. Avoimuus vähentää varojen väärinkäytön mahdollisuutta ja vahvistaa hyvää hallintoa. Lue lisää >>
Uusi Kauppapolitiikka.fi

Tervetuloa kauppapolitiikan maailmaan!

Tutustu Kauppapolitiikan uuteen verkkosivustoon. Tilaa myös maksuton lehti ja uutiskirje. Lue lisää »
Barentsin alueen kartta

Vakautta ja kestävää kehitystä Barentsin alueelle

Suomen puheenjohtajuus Barentsin euroarktisessa neuvostossa 2013-2015: kohti dynaamista, osallistavaa ja kestävää alueellista kehitystä. Lue lisää »
Ain Benin aurinkovoimala Marokossa. Kuva: Maailmanpankki

Ilmastobarometri: Suomalaiset haluavat tehokkaampia toimia ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi

Suomalaiset pitävät ilmastonmuutosta suurena maailmanlaajuisena uhkana ja toivovat päättäjiltä aktiivisempaa ilmastopolitiikkaa. Myös yrityksiltä toivotaan uusia ratkaisuja ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi. Näin kertoo valtionhallinnon ilmastoviestinnän ohjausryhmän teettämä kyselytutkimus.

Lue lisää

Anne Sipiläinen. Kuva: Liisa Takala

Anne Sipiläinen ulko- ja turvallisuuspolitiikasta vastaavaksi alivaltiosihteeriksi

Anne Sipiläinen on nimetty alivaltiosihteeriksi vastuualueinaan ulko- ja turvallisuuspolitiikka, Eurooppa, Venäjä ja Keski-Aasia. Sipiläinen, joka tällä hetkellä toimii alivaltiosihteerinä vastuualueinaan kehitysyhteistyö ja kehityspolitiikka, siirtyy uuteen tehtäväänsä heinäkuun alusta.

Lue lisää

Takaisin ylös