Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
puh: 0295 350 000
Kaikki yhteystiedot | Saapumisohjeet
USA EU TTIP Handshake

EU:n ja Yhdysvaltojen kauppasopimusneuvottelut

Neuvottelut kunnianhimoisesta kauppa- ja investointikumppanuussopimuksesta (TTIP) alkoivat kesällä 2013. Suomi kiinnittää erityistä huomiota neuvotteluprosessin avoimuuteen. Lue lisää »
Barentsin alueen kartta

Vakautta ja kestävää kehitystä Barentsin alueelle

Suomen puheenjohtajuus Barentsin euroarktisessa neuvostossa 2013-2015: kohti dynaamista, osallistavaa ja kestävää alueellista kehitystä. Lue lisää »
Kuvarulla_avoimuus

Avoimuus osa vastuullista kehitysyhteistyötä

Vastuullinen kehitysyhteistyö edellyttää avointa tiedon jakamista. Avoimuus vähentää varojen väärinkäytön mahdollisuutta ja vahvistaa hyvää hallintoa. Lue lisää >>
Lue ennen matkaasi kohdemaan matkustustiedote. Voit tilata sen myös tekstiviestinä kännykkääsi. Muista tehdä matkustusilmoitus ja ottaa kattava matkavakuutus.

Lähdössä matkalle?

Lue ennen matkaasi kohdemaan matkustustiedote. Voit tilata sen myös tekstiviestinä kännykkääsi. Muista tehdä matkustusilmoitus ja ottaa kattava matkavakuutus. Lue lisää »

Viljasäkkejä ja terveysvalistusta torilla Iringassa, Tansania. Kuva: Elvi Rista

Suomi paransi sijoitustaan kehitysavun avoimuusvertailussa

Suomi on noussut 15 sijaa kehitysavun läpinäkyvyyttä mittaavassa kansainvälisessä vertailussa. Nyt Suomi on sijalla 24, Aid Transparency Index 2014 -vertailun keskitasolla. Suomea kiitellään hyvänä esimerkkinä siitä, että muutoksia on mahdollista saada aikaan nopeasti.

Lue lisää

Ministeri Paatero allekirjoitus

Ulkoministeriö myönsi lisärahoitusta ebolan torjumiseen

Kehitysministeri Sirpa Paatero allekirjoitti 7,1 miljoonan euron tuen YK:n kansainväliselle ebolarahastolle, jolla YK-järjestöt WHO:n johdolla taistelevat taudin leviämistä vastaan Guineassa, Sierra Leonessa ja Liberiassa.

Lue lisää

Takaisin ylös