Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
puh: 0295 350 000
Kaikki yhteystiedot | Saapumisohjeet
USA EU TTIP Handshake

EU:n ja Yhdysvaltojen kauppasopimusneuvottelut

Neuvottelut kunnianhimoisesta kauppa- ja investointikumppanuussopimuksesta (TTIP) alkoivat kesällä 2013. Suomi kiinnittää erityistä huomiota neuvotteluprosessin avoimuuteen. Lue lisää »
Barentsin alueen kartta

Vakautta ja kestävää kehitystä Barentsin alueelle

Suomen puheenjohtajuus Barentsin euroarktisessa neuvostossa 2013-2015: kohti dynaamista, osallistavaa ja kestävää alueellista kehitystä. Lue lisää »
Kuvarulla_avoimuus

Avoimuus osa vastuullista kehitysyhteistyötä

Vastuullinen kehitysyhteistyö edellyttää avointa tiedon jakamista. Avoimuus vähentää varojen väärinkäytön mahdollisuutta ja vahvistaa hyvää hallintoa. Lue lisää >>
Lue ennen matkaasi kohdemaan matkustustiedote. Voit tilata sen myös tekstiviestinä kännykkääsi. Muista tehdä matkustusilmoitus ja ottaa kattava matkavakuutus.

Lähdössä matkalle?

Lue ennen matkaasi kohdemaan matkustustiedote. Voit tilata sen myös tekstiviestinä kännykkääsi. Muista tehdä matkustusilmoitus ja ottaa kattava matkavakuutus. Lue lisää »

Tunisian parlamenttivaalit 2011, simulointi. Kuva: Euroopan parlamentti

Suomi tukee Tunisian demokratiakehitystä

Tunisialaiset äänestävät sunnuntaina 26. lokakuuta parlamenttivaaleissa. Vaalit ovat arabimaailman tulevaisuuden kannalta hyvin tärkeät. Lue lisää Kehitys-Utveckling-verkkolehdestä, miksi Suomen ja Euroopankin kannattaa seurata vaaleja tarkoin.

Lue lisää

Sun Voyager, CC.jpg

Suomi ja Islanti hakevat mahdollisuuksia keskinäisen kaupan kasvuun

Islannin ulko- ja ulkomaankauppaministeri Gunnar Bragi Sveinsson vierailee Suomessa 27. lokakuuta ja keskustelee eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakan kanssa mm. yhteistyömahdollisuuksista maidemme välisen kaupan lisäämiseksi. Potentiaalia löytyy muun muassa turismista, energia-alalta, arktisesta yhteistyöstä, IT-alalta sekä koulutuksen ja designin aloilta.

Lue lisää

Takaisin ylös