Sjöekipaget, PB 176, 00023 Statsrådet, Finland
tel: +358 295 350 000
Alla kontaktuppgifter | Så hittar du till ministeriet
Att resa vidgar vyerna, men resan går ändå inte alltid som planerat. Ibland kan man känna sig otrygg och även naturfenomen kan överraska. Andra gånger är oron åter obefogad och man blir positivt överraskad.

Överraskade världen dig också?

Utrikesministeriets nya tjänst "Världen överraskar" gör det möjligt för resenärer att dela med sig av sina egna reseerfarenheter. Läs mera »

Kuvarulla_avoimuus

Öppenhet  

Ansvarsfullt utvecklingssamarbete förutsätter att både givarna och mottagarna kommunicerar öppet. Öppenhet minskar risken för att pengarna missbrukas och stärker god förvaltning. Läs mera >>
Uusi Kauppapolitiikka.fi

Välkommen till Kauppapolitiikkas handelspolitiska värld!

Bekanta dig med Kauppapolitiikkas nya webbplats. Beställ den avgiftsfria tidningen och nyhetsbrevet. Läs mera »
CBSS Finnish Presidency 2013-2014

Stabilitet och hållbar utveckling i Barentsregionen

Finlands ordförandeskap i Barents euroarktiska råd 2013-2015: mot en dynamisk, interaktiv och hållbar regional utveckling. Läs mera »
Jaakko Laajava. Foto: Eero Kuosmanen

Understatssekreterare Laajavas till nedrustningsavtalets granskningskonferens: "En kanal för en regional dialog i Mellanöstern har öppnats"

Sedan 2011 har Laajava haft rollen som facilitator utnämnd av FN:s generalsekreterare, vars uppgift har varit att föra konsultationer om en konferens som skulle behandla grundandet av en massförstörelsevapenfri zon i Mellanöstern.

Läs mera

Finland stöder offren för jordbävningen i Nepal. Bild: Niranjan Shrestha/Lehtikuva

Finland stödjer Nepal med nödhjälp och utvecklingssamarbete

Finland bereder sig på att skicka humanitärt bistånd till Nepal, som håller på att hämta sig efter veckoslutets jordskalv. Efter nödhjälpen behövs utvecklingssamarbete för att människorna i de ödelagda områdena ska kunna ta itu med livet igen.

Läs mera

Takaisin ylös