Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
puh: 0295 350 000
Kaikki yhteystiedot | Saapumisohjeet
Matkailu avartaa, mutta aina reissu ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan. Joskus voi tulla turvaton olo ja luonnonilmiötkin voivat yllättää. Toisinaan taas huoli on turhaa ja yllätys on myönteinen.

Yllättikö maailma sinutkin?

Jaa omat matkakokemuksesi – ikävät ja hauskat yllätykset – ulkoministeriön uudessa Maailma yllättää -karttapalvelussa. Lue lisää »

Kuvarulla_avoimuus

Avoimuus osa vastuullista kehitysyhteistyötä

Vastuullinen kehitysyhteistyö edellyttää avointa tiedon jakamista. Avoimuus vähentää varojen väärinkäytön mahdollisuutta ja vahvistaa hyvää hallintoa. Lue lisää >>
Uusi Kauppapolitiikka.fi

Tervetuloa kauppapolitiikan maailmaan!

Tutustu Kauppapolitiikan uuteen verkkosivustoon. Tilaa myös maksuton lehti ja uutiskirje. Lue lisää »
Barentsin alueen kartta

Vakautta ja kestävää kehitystä Barentsin alueelle

Suomen puheenjohtajuus Barentsin euroarktisessa neuvostossa 2013-2015: kohti dynaamista, osallistavaa ja kestävää alueellista kehitystä. Lue lisää »
Punaisen ristin ja Punaisen puolikuun vapaaehtoisia Sierra Leonessa. Kuva: ECHO

Suomelta lisää tukea ebolan torjumiseen Länsi-Afrikassa

Maaliskuussa 2014 Guineassa alkanut ebolaepidemia on osoittautunut historian pahimmaksi, ja tautitapauksia on alueella edelleen. Ebolasta pahiten kärsivät maat Guinea, Sierra Leone ja Liberia tarvitsevat tukea, sillä niiden ennestään heikot terveydenhuoltojärjestelmät kärsivät voimavarojen puutteesta.

Lue lisää

Väärinkäytösilmoitus_kuvake

Sähköisen palvelun kautta ilmoitettu 12 väärinkäytösepäilyä

Ulkoministeriö otti kesäkuussa 2014 käyttöön sähköisen palvelun, jonka kautta kuka tahansa voi ilmoittaa ministeriölle, jos epäilee kehitysyhteistyövarojen väärinkäyttöä. Uuden järjestelmän kautta on tullut kesä–joulukuun aikana yhteensä 12 ilmoitusta.

Lue lisää

Takaisin ylös