Sjöekipaget, PB 176, 00023 Statsrådet, Finland
tel: +358 295 350 000
Alla kontaktuppgifter | Så hittar du till ministeriet
USA EU TTIP Handshake

Förhandlingarna om ett handelsavtal mellan EU och USA

Förhandlingarna om ett ambitiöst transatlantiskt partnerskap för handel och investeringar inleddes sommaren 2013. Finland fäster särskild uppmärksamhet vid förhandlingsprocessens öppenhet. Läs mera »
CBSS Finnish Presidency 2013-2014

Stabilitet och hållbar utveckling i Barentsregionen

Finlands ordförandeskap i Barents euroarktiska råd 2013-2015: mot en dynamisk, interaktiv och hållbar regional utveckling. Läs mera »
Kuvarulla_avoimuus

Öppenhet  

Ansvarsfullt utvecklingssamarbete förutsätter att både givarna och mottagarna kommunicerar öppet. Öppenhet minskar risken för att pengarna missbrukas och stärker god förvaltning. Läs mera >>
Innan du reser lönar det sig att läsa resemeddelandet om landet du är på väg till och beställa det till din mobil. Kom också ihåg att göra reseanmälan och ta en heltäckande reseförsäkring.

På väg utomlands?

Innan du reser lönar det sig att läsa resemeddelandet om landet du är på väg till och beställa det till din mobil. Kom också ihåg att göra reseanmälan och ta en heltäckande reseförsäkring. Läs mera »

HeForShe

Utrikesminister Tuomioja utmanar män att delta i kampanj mot kvinnovåld och diskriminering

Utrikesminister Erkki Tuomioja deltar i UN Womens kampanj HeForShe som ska verka för jämställdhet och kvinnors rättigheter.

Läs mera

Kehitys-Utveckling ja Kauppapolitiikka

Utrikesministeriets tidningar premierades

Finlands största nätverk för kommunikationsproffs, ProCom, valde utrikesministeriets Kehitys-Utveckling till årets bästa tidning i kategorin kund-, intressegrupps och föreningstidningar när de höll sin Lehtikatsaus (Pressöversikt). Tidningen Kauppapolitiikka fick pris för sitt fungerande pärmkoncept.

Läs mera

Takaisin ylös